عصاره شیره انگور قرمز درجه یک به موها ظاهری سالم می بخشد، درخشش می دهد، از سفید شدن موها جلوگیری می کند.
اثر مثبت بر سیستم عصبی آرام بخش، تسکین سردرد، بهبود خواب. به مقابله با استرس و خستگی کمک می کند. استفاده طولانی مدت از شیره انگور قرمز درجه یکعملکرد مغز را بهبود می بخشد.
در دوران بارداری و یائسگی تأثیر مثبتی بر بدن زنان دارد. در طول درمان زخم معده جایگزینی قند با شیره انگور قرمز درجه یکمفید است.
با آرتریت، شدت درد در مفاصل کاهش می یابد. سطح کلسترول طبیعی است. فشار تثبیت می شود. شیره انگور قرمز درجه یک خود را به عنوان یک ملین ملایم تثبیت کرده است.
موارد منع مصرف کمی برای استفاده از شیره انگور قرمز درجه یک وجود دارد، اما باید آنها را در نظر گرفت. جنبه های منفی با استفاده بیش از حد مکرر و بی رویه از محصول ظاهر می شود.
شیره انگور قرمز درجه یک یک محصول حساسیت زا است که باعث واکنش های بدن مانند احتقان بینی، آبریزش بینی، بثورات پوستی می شود. زیرا شاخص گلیسمی مالتودکسترین بالاست (105-136). در دیابت شیرین، استفاده در مقادیر محدود مجاز است.
شیره انگور قرمز درجه یک محصولی پرکالری است که به دلیل تبدیل کربوهیدرات های اضافی به چربی به افزایش وزن کمک می کند. این خاصیت باید مورد توجه بدنسازان قرار گیرد.
با استفاده مکرر، احساس سال افزایش می یابد و میل به خوردن بیشتر و بیشتر را تحریک می کند. در برخی افراد، بدن نسبت به مصرف این محصول در رودهها بیش از حد فعال واکنش نشان میدهد که باعث نفخ و نفخ میشود.
روی مینای دندان تاثیر می گذارد ، بنابراین بهتر است شیره انگور قرمز درجه یک حل شده در نوشیدنی را از طریق نی بنوشید.
شیره انگور قرمز درجه یک سبک بیشتر برای غذا مناسب است، بهتر است شیره انگور قرمز درجه یکسیاه را به شیرینی ها اضافه کنید. می توان آن را به جای شکر به هر غذایی اضافه کرد و همچنین در ساخت دسر، سس، مربا، کنسرو، بستنی استفاده کرد.