بهترین راه برای نگهداری کشمش چیست؟ کشمش را می توان به مدت نامحدود در کیسه های خلاء یا ظروف دربسته به دور از نور خورشید، گرما و رطوبت نگهداری کرد.
لازم به ذکر است که قند طبیعی موجود در کشمش سیاه مویز در نهایت می تواند به صورت رسوبات کریستالی در سطح ظاهر شود. در این صورت بهتر است قبل از غذا آنها را در آب گرم خیس کنید.
نگهداری کشمش در یخچال می تواند از کریستالی شدن شکر جلوگیری کند. کشمش پس از خروج از فریزر به سرعت در دمای اتاق به حالت اولیه و تازه خود باز می گردد.
با توجه به موارد فوق، اگر می خواهید کشمش مصرف کنید و از فواید بی شمار آن بهره مند شوید، می توانید از محصولات کشمش ما که از انگور مرغوب و بدون قند اضافه تهیه می شود در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنید.
برای این کار به راحتی می توانید با پرکردن فرم خرید در صفحه محصول کشمش مورد نظر را سفارش دهید. محصولات کشمشی تولید شده از تولید خشکبار و لوبیا کوروش به تعداد و بسته بندی مورد نیاز مشتری و در کمترین زمان ممکن ارسال می شود.
کشمش طلایی ایران از انگور سبز بی هسته تهیه می شود که برداشت آن از شهریور ماه آغاز می شود و بلافاصله پس از آن خشک شدن آغاز می شود. رنگ کشمش طلایی از زرد، طلایی یا زرد متمایل به سبز تا کهربایی روشن متغیر است.
انگورهای برداشت شده غوطه ور می شوند، در سایه خشک می شوند و با گوگرد درمان می شوند، اگرچه مهم است که باقیمانده به کمتر از 2000 پی پی ام محدود شود.
این نوع کشمش با غلبه رنگ زرد یا طلایی طعمی منحصر به فرد، تقریباً دودی و ترش دارد. اگر به دنبال کشمش ایرانی طلایی مرغوب هستید، به عنوان یکی از بهترین تولیدکنندگان و عرضه کنندگان کشمش، می توانیم به شما کمک کنیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.