سیب قرمز دماوند حاوی پکتین است فیبر طبیعی موجود در گیاهان.
تحقیقات اخیر توسط مجله اروپایی تغذیه نشان داد که خوردن سیب های کامل غنی از پکتین در مقایسه با آب سیب در داوطلبان سالم اثر کاهش دهنده کلسترول دارد. مطالعه ای توسط مجله آکادمی تغذیه و رژیم غذایی همچنین نشان داد که مصرف حدود 75 گرم سیب خشک (تقریباً دو سیب) به کاهش کلسترول در زنان یائسه کمک می کند.
سیب ها به دلیل محتوای فیبرشان دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی هستند.
این، همراه با محتوای بالای فلاونوئیدها، ممکن است به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند، که هم برای مدیریت وزن و هم برای پیشگیری از دیابت مهم است.
مطالعات حیوانی نشان داده است که پکتین استخراج شده از سیب ممکن است به تنظیم میکروبیوم روده (باکتری های مفید روده) کمک کند، که به نوبه خود ممکن است به جلوگیری از چاقی و سایر اختلالات التهابی کمک کند.
مطالعات روی انسان نیز امیدوارکننده به نظر می رسد، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
سیب سرشار از پلی فنول ها، ترکیبات گیاهی محافظ است که یکی از آنها فلاونوئیدی به نام کورستین است.
تحقیقات انجام شده توسط مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داد افرادی که سطوح کوئرستین بالاتری دارند (عمدتاً از طریق خوردن سیب) در معرض خطر کمتری برای چندین بیماری مزمن از جمله بیماری قلبی و حتی آسم قرار دارند.
تصور می شود که مصرف میوه و سبزیجات با تراکم استخوان بیشتر و بهبود سلامت استخوان مرتبط است.
یافتههای یک مطالعه بر روی زنان سالم نشان میدهد که سیب، بهویژه ممکن است میزان کلسیم از دست رفته از بدن را به حداقل برساند و در نتیجه استحکام استخوانها را بهبود بخشد.
آ
سیب همراه با میوه هایی از جمله هلو، آووکادو و زغال اخته حاوی مواد شیمیایی طبیعی به نام سالیسیلات است. ب
رخی از افراد به این ترکیبات حساس هستند و ممکن است یک واکنش آلرژیک از جمله بثورات پوستی و تورم را تجربه کنند.
برخی از مصرف کنندگان که نگران آفت کش ها هستند، ممکن است سیب های ارگانیک را انتخاب کنند.