میوه خشک عید میوه ای است که تقریباً تمام محتوای آب آن با روش های مختلف خشک کردن حذف شده است. در طی این فرآیند، میوه ها و بقایای میوه های خشک زنده و جوان برداشت می شوند.
کشمش رایج ترین نوع آن است و پس از آن خرما، آلو، انجیر و زردآلو قرار دارند. انواع دیگری از میوه های خشک نیز در دسترس هستند – گاهی اوقات به صورت آب نبات (پوشش داده شده با شکر) و شامل انبه، آناناس، موز، سیب و توت فرنگی است.
میوه های خشک را می توان بیشتر از میوه های تازه نگهداری کرد و می تواند یک میان وعده مفید باشد، به خصوص در سفرهای طولانی که یخچال وجود ندارد.
میوه های خشک بسیار مغذی هستند. یک تکه میوه خشک حاوی تقریباً همان مقدار مواد مغذی میوه تازه است، اما در بسته بندی بسیار کوچکتری متمرکز شده است. از نظر وزنی، میوه های خشک تا 3.5 برابر بیشتر از میوه های تازه حاوی فیبر، ویتامین و مواد معدنی هستند. بنابراین، یک وعده می تواند درصد زیادی از نیاز روزانه توصیه شده ویتامین ها و مواد معدنی را تامین کند. میوه های خشک به طور کلی حاوی مقدار زیادی فیبر هستند و منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند.
چندین مطالعه نشان داده است افرادی که میوه خشک می خورند نسبت به افرادی که میوه خشک نمی خورند وزن کمتری دارند.
این میوه حاوی مقادیر زیادی قند طبیعی است. از آنجایی که آب میوه خشک حذف شده است، باعث می شود تمام شکر و کالری در بسته بندی بسیار کوچکتری متمرکز شود.
در همین راستا شرکت یاسین تجارت دانمارکی اقدام به تولید و بسته بندی انواع میوه های خشک با کیفیت عالی و مطابق با سلیقه مشتریان عزیز نموده است.